Процедури

Водно дермабразио

Това е една сравнително нова процедура за почистване, изглаждане и подмладяване на кожата, която замества механичните техники или така наречената ръчна екстракция, използвана до този момент в салоните за красота. Тази процедура внимателно отстранява най-горния слой от мъртви клетки, като премахва и изравнява повърхността на кожата, стимулирайки формирането на нова, по-гладка и чиста повърхност. Специалното водно дермабразио полира кожата, благодарение на воден поток и вакумен режим.

Този метод почиства и хидратира кожата напълно, а добавеният кислороден спрей я насища с кислород, осигурявайки дълбоко проникване на последващите козметични продукти. За да  имате здраво,  младеещо и  красиво лице всичко зависи от правилното му почистване и хидратиране.  От снабдяването на клетките с кислород зависи и процесът на регенериране на кожата. Външният слой на кожата (епидермисът) се състои от постоянно отделящи се рогови клетки, които в ранна възраст се възстановяват за около 4 седмици. С възрастта, под въздействие на естествени биологични процеси и действието на околната среда, клетките получават все по-малко кислород и хранителни вещества, нарушава се активността на епидермиса и неговата способност за възстановяване.
За разлика от обикновеното микродермабразио, което разчита на кристали или  диамантените частици да отстранят мъртвите клетки от кожата, което от своя страна е доста болезнен процес терапията с водно-микродермабразио използва водни струи (без абразивни частици), за да изравни тена, обнови и съживи кожата.

Водното микродермабразио има по-дълготрайни резултати и е значително по-щадяща за кожата – няма болка и зачервявания!

Процедура подходяща за всички типове кожа, водното- микродермабразията е известно с това, че повишава кръвообращението и подобрява едновременно производството на колаген и тонизира кожата.